Little Friends Lefkas

Little Friends Lefkas is een stichting, zonder winstoogmerk, gevestigd op het eiland Lefkas in Griekenland.

Onze stichting is opgericht en gerund door 3 vrienden die zich al jarenlang inzetten voor het welzijn van de dieren op Lefkas. Ook hebben we een klein team van zeer toegewijde vrijwilligers dat ons helpt met voeren, met wandelen met de hondjes zodat ze leren aan de lijn te lopen en natuurlijk met het uitdelen van heel veel knuffels

In 2019 hebben we land gekocht om onze opvang te kunnen huisvesten, zodat we meer honden en pups kunnen helpen en opvangen. Met als doel het vinden van een passend en liefdevol thuis dat ze allemaal verdienen. Daarnaast organiseren we regelmatig sterilisatieprogramma’s voor honden en katten. Ook de straathonden van Lefkas hebben natuurlijk onze aandacht: een groot aantal wordt iedere avond gevoerd en alle teven zijn gesteriliseerd.

Verantwoord werken, met liefde voor de dieren staat bij ons voorop. Maar dit kunnen wij niet alleen! Allereerst zijn we heel blij samen te mogen werken met Atlas, die al veel van onze hondjes aan een liefdevol baasje heeft geholpen. En ook zonder de samenwerking met andere partners (stichtingen), de hulp van liefdadigheidsinstellingen, de opvanggezinnen en ons team van vrijwilligers zou dit niet mogelijk zijn. Hiervoor zijn we ontzettend dankbaar en respecteren we ieders inzet enorm.

Little Friends Lefkas wordt volledig uit eigen middelen gefinancierd en is afhankelijk van donaties, onder andere van Atlas, de vrijgevigheid van particulieren die ons steunen en de opbrengst van onze evenementen ten behoeve van fondsenwerving. Wij ontvangen geen enkele overheidssubsidie.

Voor meer informatie over Little Friends Lefkas, onze werkwijze en onze honden en pups, nodigen wij u uit onze website te bezoeken: www.littlefriendslefkas.gr