Naam: Yack (in Nederland)
Geboren: 27-03-2019
Geslacht: reu
Gecastreerd: nee
Locatie: Midwolda

Yack is een mooie reu die nu 58 centimeter hoog is. Hij is gevonden op een strand in Lefkas. Hij heeft een heel mooie wit met beige vacht die heel zacht en fluffy is. Hij was geadopteerd in Nederland maar de klik bleek er niet te zijn en nu woont hij in een gastgezin en wacht op iemand die voor zijn charmes valt. Van hen kregen we de volgende update:
Met Yack gast het heel goed. Hij speelt volop met onze eigen hond, vooral touwtrekken samen is favoriet. Hij kan goed alleen zijn, is dan wel samen met onze eigen hond. Overdag is hij dan in de bench. Hij laat dan kort van zich horen en is verder stil. Als hij ’s nachts iets hoort slaat hij aan, hij is waaks. In huis is hij rustig, soms heeft hij zijn speeluurtje. Hij wandelt heel relaxt, trekt niet. Commando’s begint hij nu ook op te pakken. Hij schooit niet als we zelf eten, hij gaat rustig liggen. Als we een andere hond tegenkomen wordt hij heel enthousiast, dan wil hij graag spelen. Zelf hebben we geen kat maar als er buiten een ziet dan wil hij er achteraan. In de nachten slaapt hij het liefst in een bench en hij mag graag snoepen daar doet hij alles voor. Hij is zindelijk en geeft zelfs aan wanneer hij naar buiten moet voor zijn behoeftes, luisteren doet hij wel maar soms negeert hij de commando’s blijft dus zaak dat hier mee door getraind wordt. Een mooie grote tuin is wenselijk om te kunnen spelen ook in de regen vindt hij lopen of achter thuis zijn niet erg. We zoeken voor Yack een baas die overwicht heeft en die een tuin tot zijn beschikking heeft. Yack is geen hond die op een appartement gelukkig wordt. Gezien zijn formaat plaatsen we hem liever niet bij kleine kinderen.

(klik hier voor een filmpje)

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.