Naam: Mirka & Victor
Geboren: 22-04-2022 /  25-04-2022
Geslacht: poes / kater
Gesteriliseerd / Gecastreerd: nee
Locatie: Lesbos

Deze twee beauties zijn Mirka en Victor, ze zijn dikke maatjes en zoeken dan ook samen een gezellig huis met eigen personeel! Mirka is het zwart witte poesje, haar haar is middellang en ze belooft een plaatje te worden als ze volwassen is. Viktor is het mooie rode katertje. Mirka is van 22 april en Victor is geboren op 25 april. Viktor is een gedumpt kittentje, hij was een dag oud en maar 60 gram toen hij gevonden werd in de tuin van een vriendin van Poly, onze vrijwilligster op Lesbos. Maar hij bleek een stoere kleine. Hij werd bij een mama met kittens gelegd en werd meteen geaccepteerd. Zijn grote broer en zus (Alkis en Flossie) staan ook op onze site!
Mirka is begin juni gedumpt op het terrein van de dierenarts. Het kleintje schreeuwde en huilde om haar moeder en niets kon haar stil krijgen. Gelukkig was Poly op dat moment ook bij de dierenarts en die vroeg haar of zij het kitten mee wilde nemen. Poly had een mama met kittens in huis, dus ze nam haar mee. Het kleintje werd meteen geaccepteerd door de mamapoes en ze stopte met huilen. Mirka en Victor zijn dikke maatjes geworden, ze spelen samen en slapen samen, samen kunnen ze de hele wereld aan.
Samen zijn ze nu dus op zoek naar hun eigen plekje. Het zijn makkelijke kittens, goed met alle andere kittens en katten. Geen honden gewend, maar met de juiste begeleiding en een rustige hond moet het lukken. Ze kunnen geplaatst worden bij kinderen van alle leeftijden. Ze zijn niet gewend om buiten te komen, maar een veilige tuin hebben ze zeker wel nodig. Alleen een balkon is niet genoeg voor deze twee.  Klik hier voor een filmpje.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.