Naam: Tommy
Geboren: 01-02-2014
Geslacht: reu
Gecastreerd: ja
Locatie: Nederland (Budel-Dorplein)

Tommy is een lief aanhankelijk hondje, die graag bij je is, hij heeft een schouderhoogte 30 cm en weegt 6 kilo en verhaart niet. Tommy komt oorspronkelijk uit Spanje, Gran Canaria en is in augustus 2015 geadopteerd door zijn huidige baasjes. Door familieomstandigheden kunnen zij Tommy niet meer bieden wat hij vraagt, namelijk veel tijd om bij hem te zijn. De huidige baasjes van Tommy, zeggen het volgende over hem:
Tommy kan max 4 uurtjes alleen zijn, ligt/slaapt dan rustig in zijn bench, ook de nacht brengt Tommy door in zijn bench, wanneer wij thuis zijn ligt Tommy vaak in de stoel of op de bank maar wel in de ruimte waar wij zijn, hij is rustig en slaapt veel. Hij wandelt graag, loopt goed mee aan de lijn, trekt niet, kan ook los lopen zolang er geen andere prikkels zijn zoals andere loslopende dieren of auto’s, Tommy luistert goed zowel binnen als buitenhuis en is zindelijk. Gedrag naar andere honden is wisselend: de ene keer wordt de vreemde hond genegeerd de andere keer gromt hij, hij laat ook goed merken tot hoever een vreemde hond kan kennismaken, hij bijt niet maar gromt wel. Katten gaat hij het liefst achteraan jagen. Hij kan ook prima mee in de auto, wordt niet ziek. Naar onbekende mensen is Tommy wat terughoudend; hij zal er niet snel op af gaan, naar bekenden is hij enthousiast, gaat er meteen op af om een knuffel en aai te halen. Tommy heeft wel last van verlatingsangst en word daardoor onzeker, maar wanneer er routine in de dag zit kan hij hier prima mee omgaan. Tommy heeft geen ervaring met kleine kinderen. Kortom Tommy is een rustige lieve hond met een zeer hoog knuffelgehalte, wij zoeken daarom een nieuw baasje die veel tijd met Tommy kan doorbrengen. Tommy heeft alle vaccinaties gehad.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.