Naam: Tommy (in Nederland)
Geboren: 01-02-2014
Geslacht: reu
Gecastreerd: ja
Locatie: Nederland (Hulshorst)

Tommy is een lief aanhankelijk hondje, dat graag bij je is, hij heeft een schouderhoogte 30 cm en weegt 6 kilo en verhaart niet. Hij is prachtig om te zien en heeft een super karakter..
Tommy komt oorspronkelijk uit Gran Canaria en is in augustus 2015 geadopteerd.
Door familieomstandigheden konden zij Tommy niet meer bieden wat hij vraagt, namelijk veel tijd om bij hem te zijn.
Tommy verblijft nu in een gastgezin en die zeggen het volgende over hem: Tommy is sinds een aantal weken bij ons. Aan het begin had Tommy veel last van verlatingsangst en werd daardoor onzeker, Hij liep de hele dag achter ons aan. Na 3 weken kreeg hij meer rust en ging hij pas na een tijdje eens kijken. Tommy zit overdag bij ons niet in de bench want  dit vindt hij verschrikkelijk. Als Tommy samen met de andere honden thuis moet blijven krijgt hij een heerlijke kluif en daar is hij dan ook de hele tijd druk mee en kan dan prima thuis blijven. Tommy gaat graag mee in de fietsmand, auto, op de zitmaaier maar ook de avond 4-daagse was voor Tommy een feest. Tommy kan uren in de tuin snuffelen naar kleine diertjes en kwispelt dan enorm van genot.
Het gastgezin adviseert ons Tommy te plaatsen bij een gezin waar al een andere hond is of iemand die Tommy alle tijd zou willen geven om zich op zijn gemak te laten voelen en het alleen zijn rustig te kunnen opbouwen en tot het minimale te beperken. Kortom Tommy is een rustige lieve hond met een zeer hoog knuffelgehalte, wij zoeken daarom een nieuw baasje die veel tijd met Tommy kan doorbrengen en waar bij voorkeur nog een stabiele hond aanwezig is.  Omdat Tommy ouder is dan vijf jaar geldt voor hem een speciale prijs.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.