Naam: Theo
Geboren: 20-05-2022
Geslacht: kater
Gecastreerd: nee
Locatie: Lesbos

Dit kleine mannetje is Theo, een wit katertje met een paar cyperse vlekken. Theo en Leni (zijn zusje) zijn beiden gevonden op Lesbos in een kattenkolonie in Petra. Ze liepen daar met hun moeder en hadden allebei zwaar ontstoken oogjes. Degene die hen heeft gevonden is met de kleintjes naar de dierenarts gegaan voor de medische zorg die ze zo hard nodig hadden. Helaas was Theo’s ene oogje zo erg ontstoken dat die niet meer te redden was. Leni heeft al een huisje als ze straks groot en sterk genoeg is, maar kleine Theo is nog op zoek. Ze wonen nu beiden bij Poly, onze vrijwilliger op Lesbos.
Op dit moment is hij nog te jong om te mogen reizen, maar Theo zou begin oktober naar Nederland kunnen komen. Op de dag dat hij bij Poly kwam dacht ze dat hij ook nog blind was aan het andere oogje, maar de volgende dag, toen ze alles had schoongemaakt en zijn oogje gedruppeld merkte ze dat hij haar volgde met zijn hoofdje! De dierenarts bevestigde dat hij kan zien met zijn ene oogje en gaf medicatie mee voor thuis, zijn oogje is nu bijna helemaal in orde. Hij is gezond, speels en dol op knuffelen. We hopen dat hij snel een huisje vindt in Nederland, want het is niet fijn voor een witte kat in de brandende zon van Griekenland. Theo kan bij kinderen, andere katten zijn ook geen probleem. Hij is geen honden gewend, maar met de juiste begeleiding kan hij daar zeker aan wennen. Hij is op zoek naar een forever home waar de mensen het geen probleem vinden dat hij maar een oogje heeft en waar hij heel veel aandacht en liefde krijgt. Want dat verdient hij!!! Heeft u een mooi plekje voor dit lieve mannetje? Neem dan snel contact met ons op. Hij kan begin oktober naar Nederland komen.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.