Naam: Stella
Geboren: 01-10-2020
Geslacht: teef
Gesteriliseerd: ja
Locatie: Nederland (Paterswolde)

Stella is een schattig klein hondje. Ze werd samen met haar puppy’s gedumpt op een verlaten perceel. Ze hadden zich verstopt tussen enkele bomen en struiken. Stella kwam meteen naar de man toe die hen daar heeft gevonden. Ze is dus echt niet bang voor mannen. Gelukkig werden ze daarna opgevangen in de plaatselijke shelter. Hun vachtjes zaten vol met hars van de bomen. Maar verder waren ze gezond en in goed conditie. Inmiddels is Stella in Nederland. Haar gastgezin verteld:
Stella draait prima mee met ons gezin en vindt het heerlijk om met de andere hondjes te spelen. Ze is nog wel een beetje afwachtend met alles maar dat mag, alles is nog nieuw voor haar. Hoe ze met katten is, is niet bekend. Tijdens het wandelen loopt ze goed mee maar wil onbekende dingen nog wel even van een afstandje bekijken. Andere honden negeert ze soms maar op andere momenten vindt ze hen wel interessant. Ze loopt prima met de eigen roedel mee. Stella leert graag en kent daardoor ook al een aantal commando’s. In huis is het een vrij rustig hondje, ze kan zichzelf ook vermaken met een eigen speeltje. Ook vindt ze het heerlijk om te knuffelen, lekker samen op de bank. Visite kan ze soms nog wat spannend vinden, ze kijkt een beetje de kat uit de boom en gaat op eigen initiatief kennismaken. Stella is zindelijk en slaapt ’s nachts in de bench, dit vindt ze prima, het gastgezin hoort haar bijna niet. Mee in de auto vindt Stella ook geen probleem, ze gaat lekker naar buiten zitten kijken. Stella heeft een zwarte vacht met een beetje wit op haar borst en op haar tenen, ze heeft een schouderhoogte van 36 cm en weegt 11 kg. Omdat we niet weten hoe Stella met kinderen is plaatsen we haar niet bij kinderen jonger dan 10 jaar.

Klik hier voor een filmpje.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.