Naam: Sophia & Nino
Geboren: 25-10-2021 & 03-09-2021
Geslacht: poes & kater
Gesteriliseerd / gecastreerd: ja
Locatie: Lesbos

Zijn het geen beauty’s? Nino en Sophia, ze zijn samen op zoek naar een eigen huis. Nino werd door onze vrijwilliger Poly op Lesbos gevonden op de parkeerplaats waar zij de kattenkolonie voert. Hij was toen 2 maandjes jong, bang en hongerig. Hij kon niet benaderd worden. De dagen daarna liet hij zich niet meer zien en Poly dacht dat hij het niet gehaald had. Maar toen zag ze hem ’s morgens over het hek klimmen op zoek naar restjes van de vorige avondmaaltijd. Dit keer rende hij niet weg, maar liet zich door haar in een vervoersmandje stoppen en ze heeft hem meegenomen naar huis. Gelukkig maar, want een maandje later ontmoette hij Sophia bij Poly thuis. Sophia was achtergelaten in de tuin bij een huis. Ze werd verzorgd door een Zweedse dame, maar toen die weer naar haar huis in Zweden ging vroeg ze of Poly de verzorging voor Sophia over wilde nemen. Beiden hebben het als kitten best moeilijk gehad, maar inmiddels zijn ze uitgegroeid tot de plaatjes die ze nu zijn!
Nino is een hele mooie rood met witte kater en het meisje Sophia is wit met cyperse vlekken. Nino is een lief en rustig mannetje, hij komt (nog) niet op schoot zitten, maar is wel dol op aaitjes en komt daar ook om vragen. Sophia is erg op mensen gericht, wil graag op schoot zitten en is dol op knuffeltjes. Beiden zijn ze erg lief tegen de andere katten en kittens in huis, spelen graag, rennen achter elkaar aan en halen kattenkwaad uit. Ze kunnen geplaatst worden bij kleine kinderen en andere katten. Graag willen ze, nadat ze helemaal gewend zijn in hun nieuwe huisje naar buiten kunnen in de tuin. Een balkonnetje is niet voldoende voor deze twee. Ze zijn geen honden gewend, maar met een beetje begeleiding kunnen ze geplaatst worden bij een hond die katten gewend is. Omdat zowel Nino als Sophia door hun slechte begin een gevoelig maagdarmsysteem hebben is het belangrijk dat zij hoogwaardig voer blijven krijgen. Voor deze twee zijn we op zoek naar een gezellig huis, waar er genoeg aandacht voor hen is en waar ze als ze eenmaal gewend zijn, naar buiten kunnen om heerlijk te ravotten in de tuin.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.