Naam: Sissy
Geboren: 01-06-2017
Geslacht: teef
Gesteriliseerd: ja
Locatie: Nederland (De Bilt)

Sissy is een teefje dat in 2017 als puppy door haar huidige baasjes is geadopteerd. Ze heeft een mooi gekleurde bruin en blonde langharige vacht en is afkomstig uit Griekenland. Ze is op puppycursus geweest en heeft die goed voltooid. Haar schofthoogte is 51 cm. Ze is gezond en fit, kan lange wandelingen maken maar kan met minder beweging ook toe. Ze kan goed alleen zijn. Voor haar baasjes en bekenden is ze erg lief. Ze luistert goed, kan goed aan de riem en als ze losloopt gaat ze nooit ver weg. Ze lijkt bang om haar familie dan kwijt te raken. Als ze bekenden tegenkomt in het bos dan laat ze zich graag knuffelen want wie weet is er een snoepje? Thuis, (haar ene baasje woont boven en haar bazinnetje beneden), is ze waaks en blaft als ze buiten iets ziet. Ze is vriendelijk tegen vrouwen en kinderen maar reageert afwachtend bij sommige mannen en gromt daar soms tegen. Dit gebeurt vnl. bij mannen die zich afwachtend opstellen. Bij het bezoek van vertegenwoordigers van onze stichting waaronder ook een man reageerde ze blij en lief en liet zich door iedereen graag aanhalen. Wij en ook haar baasjes vermoeden dat haar soms afwijzende gedrag naar mannen voortkomt uit onzekerheid. Die onzekerheid is ook veroorzaakt door een wat gespannen relatie tussen haar huidige baasjes.
Haar baas gaat vaak met haar naar het bos en daar mag ze altijd los lopen. Vaak wil ze bij het uitlaten ook best spelen met een andere hond, die moet haar dan achterna rennen, dat vindt ze heel leuk. Ze is niet echt gewend aan kinderen maar kinderen die haar willen aaien tolereert ze.
Omdat haar baasje een paar maand op reis wil en de vrouw des huizes onzeker is hebben beiden besloten dat het beter is voor Sissy als ze gaat verhuizen naar een stabiel gezin zonder of met oudere kinderen. Sissy houdt van autorijden en zelfs ritten naar Frankrijk zijn geen probleem voor haar. Ze houdt niet van katten op straat daar rent ze achteraan.  Wij zoeken voor Sissy een baasje met ervaring met honden dat haar met liefde en geduld wil gaan verzorgen en begeleiden. Klik hier voor een filmpje.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.