Naam: Scooby Doo
Geboren: 30-10-2018
Geslacht: reu
Gecastreerd: nee
Locatie: Kos

Scooby Doo heeft 2 hobby’s: spelen en eten. Zijn moeder Ira leefde al vanaf heel jong aan een ketting. De kleinzoon van de eigenaar kon het niet aanzien en heeft op zijn opa ingepraat totdat hij Ira daar weg mocht halen. Nog dezelfde dag beviel Ira van 4 prachtige puppy’s. Nu leeft Scooby Doo samen met moedertje Ira, broertjes en zusje in de tuin
bij de kleinzoon, want zijn ouders willen geen hond in huis. Deze hondjes hebben steeds buiten geleefd en daarom zoeken wij een fijn thuis voor hen waar ze de beschikking hebben over (grotere) een tuin. Scooby Doo is eerst even verlegen bij een nieuwe kennismaking. Hij is dol op spelen én op eten. Dus de hele dag een bak met brokken voor hem laten staan is geen goed plan, dan zal hij veel te dik worden. Scooby Doo groeit op met katten, kippen en ook met andere honden. En ook jonge kinderen is hij gewend, want er komen regelmatig kinderen bij deze puppy’s. Scooby Doo heeft een zwarte vacht met wit rond zijn neus en dit loopt door tussen zijn ogen. Ook heeft hij wit op zijn borst, dit loopt door over zijn buikje, zijn pootjes zijn wit en hij heeft een witte kraag rond zijn nek, deze loopt in een smalle streep door over de achterkant van zijn mooie koppie. We verwachten dat Scooby Doo klein tot medium zal zijn als hij eenmaal volgroeid is.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.