Naam: Roxi
Geboren: 15-04-2021
Geslacht: teef
Gesteriliseerd: nee
Locatie: Griekenland

Roxi is een vriendelijk hondje die dol is op aandacht. Zij en haar beide broertjes waren uitgezet in de buurt van een klein dorpje. Gelukkig konden ze vrij snel gevangen worden. De hondjes waren er slecht aan toe.
Helaas is 1 reutje overleden. Roxi en Banjo hebben het gered. Samen worden ze opgevangen en leven ze nu in een kennel maar dagelijks krijgen ze de ruimte om lekker te rennen en op onderzoek uit te gaan. Nu het wat koeler in Griekenland is wordt er ook weer geoefend met het lopen aan een lijn. Omdat ze in een kennel leven zijn ze nog niet zindelijk. Beide hondjes zijn dol op aandacht en spelen veel met elkaar. Ze kunnen het ook goed vinden met andere honden. De katten is een ander verhaal; als ze die zien dan willen ze er meteen achteraan. In de auto kan Roxi goed mee. Ze is heel vriendelijk en houdt van aandacht. Inmiddels is ze ook andere mensen gewend dan alleen degene die hen verzorgen. Roxi is een energiek hondje en moet die energie goed kwijt kunnen. Ze heeft een bruin met witte kortharige vacht. Ze heeft nu een schouderhoogte van 38 cm en we verwachten dat ze ca. 50 cm. schouderhoogte zal hebben als ze eenmaal volwassen is. Roxi is ook geschikt voor een gezin met kinderen. Een tuin is een must. Klik hier voor een filmpje.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.