Naam: Rockie
Geboren: 15-11-2017
Geslacht: reu
Gecastreerd: ja
Locatie: Nederland

Rockie is een iets gereserveerde, maar vriendelijke pluizebol. Hij kwam als pup bij een Grieks gezin met 2 kinderen. Hij leefde bij hen in huis. Afgelopen zomer moest dit gezin door omstandigheden naar het vasteland verhuizen. Rockie kon niet mee en daarom is hij in het asiel. Rockie is niet gelukkig in het asiel… hij leeft nu in een kennel en dat is ook zo’n groot verschil met het leven dat hij gewend is… Wij willen hem heel graag daar zo snel mogelijk weghalen. De vrijwilligers schrijven over hem:
Rockie is duidelijk gewend om aan een lijn te lopen, hij loopt prima mee als de vrijwilligers met hem gaan wandelen. Bij vreemde mensen is hij in het begin wat gereserveerd, maar als hij je eenmaal kent is hij vriendelijk en krijgt hij graag aandacht. De katten in het asiel worden door Rockie genegeerd en hij kan goed overweg met de andere honden in zijn kennel, hij speelt ook regelmatig met hen. Wie-o-wie heeft er een mandje voor Rockie?

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.