Naam: Reggie (in Nederland)
Geboren: 02-01-2020
Geslacht: reu
Gecastreerd: ja
Locatie: Harderwijk

Reggie is een vrolijk kereltje dat de wereld vol vertrouwen tegemoet treedt. Hij kan prima overweg met andere honden en katten vindt hij ook leuk om mee te spelen. want hij denkt dat ze daarvoor bedoeld zijn. Reggie werd samen met zijn broertje en zusjes naast een weg in een doos gevonden. Hij heeft sindsdien al veel geleerd, zo kan hij bv.al goed aan de riem lopen. In huis wonen is hij nog niet gewend want hij leeft nu buiten in een kennel. Hij is nu 22 cm groot dus we verwachten dat hij een kleine middenmaat gaat worden. Zijn gastgezin schrijft het volgende over hem:
Reggie is een enthousiast hondje, hij hangt erg aan zijn baasje. Met katten gaat het minder, daar gaat hij achteraan. Hij loopt netjes aan de riem maar uit onzekerheid blaft wel tegen iedereen die hij tegen komt. Reggie kan goed met kinderen. Reggie moet nog leren dat hij tijdens het wandelen moet plassen.
Reggie is een energiek hondje die graag alle aandacht krijgt en zijn energie kwijt moet. Dus niet alleen door wandelen en spelen maar vooral ook mentaal. Dus b.v. door hem dingen te leren, spelletjes met hem te doen.
We zoeken een baas voor Reggie met een ruime tuin waar hij lekker kan rennen en spelen.
Een duidelijke baas die echt met hem wil trainen en hem vertrouwen geeft.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.