Naam: Ralfie
Geboren: 01-08-2021
Geslacht: reu
Gecastreerd: nee
Locatie: Griekenland

Ralfy is een Retriever kruising. Hij en zijn 3 broertje werden samen met hun moeder gedumpt op een verlaten perceel. Ze hadden zich verstopt tussen enkele bomen en struiken. Gelukkig werden ze ontdekt en opgevangen in de plaatselijke shelter. Hun vachtjes zaten vol met hars van de bomen. Maar verder waren ze gezond en in goede conditie. Het zijn vrolijke en levendige hondjes. Elke dag is het weer feest om voor hen te zorgen zeggen de vrijwilligers. Het zijn zulke blije hondjes; “a bundle of joy”. Al deze pups zijn zoals elke pup moet zijn:
nieuwsgierig, speels, vriendelijk en krijgen graag aandacht van de vrijwilligers. In het begin was dit niet het geval maar nu ze de vrijwilligers goed kennen willen ze maar wat graag bij hen zijn. Het speelgoed heeft een grote aantrekkingskracht voor hen. De meeste speeltjes leven niet zo heel lang. Het lopen aan een lijn gaat nog niet zo goed, maar ze zijn nog maar pas begonnen met oefenen. Deze hondjes weten niet wat ze van de katten moeten denken die op het terrein leven, ze vinden hen maar gekke wezens en lieten hen tot nu toe met rust. Ralfy is de eerste van deze hondjes die probeert te spelen met de katten. De hondjes leven buiten in een kennel, ze zijn dus nog niet zindelijk. Hun moeder is inmiddels gesteriliseerd en is al een tijdje in Nederland. Ralfy’s moedertje heeft een schouderhoogte van 36 cm en weegt 12 kg. Ralfy heeft een witte fluffy vacht met blond op zijn koppie en staart en donkerblond aan zijn oren. We verwachten dat hij een schouderhoogte van ca. 45 cm zal hebben als hij volwassen is. Deze hondjes zijn gewend om buiten te leven en daarom zoeken we een thuis met tuin voor Ralfy.

Klik hier voor een filmpje.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.