Naam: Pixie
Geboren: 01-07-2018
Geslacht: reu
Gecastreerd: ja
Locatie: Nederland (Den Bosch)

Pixie is een lieverd die een rustige baas nodig heeft. Pixie werd samen met zijn broertje op Kos gevonden en in het asiel opgevangen, ze waren toen ca. 3 maanden oud. Beide hondjes hadden het naar hun zin samen in het asiel. Maar nadat zijn broertje geadopteerd was, werd Pixie verdrietig. Hij kon zich zonder zijn broertje niet zo goed handhaven in het asiel. Daarom wilden wij ook hem daar z.s.m. weghalen. Inmiddels is Pixie enkele weken in Nederland en zijn gastgezin vertelt over hem:
Pixie is héél lief en vrij rustig in huis. We laten hem ook langzaam aan een bench wennen. Als we thuis zijn ligt hij het liefst op de bank en sleept alle speeltjes daar naartoe. Hij kan wel nog schrikken van onverwachte bewegingen en blaft naar voorbijgangers. Tussen hem en onze eigen hond gaat het prima. Met vreemde honden gaat het steeds beter. Pixie komt langzaam uit zijn schulp, hij heeft gewoon tijd nodig. Maar hij wordt steeds blijer en is ook nieuwsgierig, ook naar andere mensen toe. Hij zoekt ons steeds meer op en wil nu ook bij ons komen liggen op de bank. We hebben hem meegenomen naar een terras en dat ging goed. Pixie kan prima mee in de auto, dat vindt hij leuk. Hij loopt goed aan een lijn. Als hij los mag op een omheind terrein rent hij volop en is hij zo vrolijk! Geweldig om te zien. Hij komt als we hem roepen. Pixie heeft al veel geleerd in de paar weken dat hij bij ons is. Hij heeft wat weg van een vos met zijn ranke koppie en grote oren. Pixie heeft een kortharige blonde vacht en een schouderhoogte van zo’n 40 cm.Voor Pixie zoeken we een thuis waar het rustig is, geen kinderen, b.v. bij een ouder (echt)paar en waar liefst al een andere stabiele hond is. Een rustige woonomgeving waar in de buurt ook de mogelijkheid is om hem op een omheind terrein lekker los te laten rennen zou geweldig zijn.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.