Naam: Pam
Geboren: 01-03-2021
Geslacht: teef
Gesteriliseerd: ja
Locatie: Griekenland

Pam is een mooie Retriever-kruising.Voor haar zoeken we een fijn baasje maar om die in de gelegenheid te stellen een weloverwogen keuze te maken fungeert die eerst als gastgezin. Dus wilt u kenneismaken met deze leuke hond als gastgezin met een eerste optie als adoptie reageer dan vooral.
Pam werd als pup door een Griekse jongeman gevonden. Ze hebben een tijd samen geleefd. Door omstandigheden moest de jongeman op zoek naar ander werk. Voor zijn nieuwe baan was hij genoodzaakt te verhuizen en heeft hij gezocht naar woonruimte waar zijn hond ook welkom was. Helaas lukte dit niet… Noodgedwongen heeft hij gevraagd of wij een nieuw thuis voor Pam willen zoeken. Daarom is Pam nu in de shelter maar natuurlijk willen we haar daar zo snel mogelijk weghalen, tenslotte is zij gewend om in een huis te wonen. De vrijwilligers omschrijven Pam als een vrolijk en vriendelijk hondje. Ze is ook lekker speels en vindt alles interessant. Ze kan goed met de andere honden in de opvang overweg, de katten kijkt ze naar maar laat hen (nog) met rust. Pam kan goed mee in de auto en ze loopt netjes aan een lijn. Pam heeft een donker goudkleurige vacht met een beetje wit op haar tenen. Ze weegt iets meer dan 15 kg en heeft een schouderhoogte van 41 cm. Pam is een leuke hond voor kinderen vanaf een jaar of 8. Klik hier voor een filmpje.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.