Naam: Paco
Geboren: 01-08-2020
Geslacht: reu
Gecastreerd: ja
Locatie: Hoogerheide

Paco is een lieve, vrolijke hond waarvoor we een actieve baas zoeken. Paco werd door toeristen bij een ruïne gevonden, hij was in een goede conditie. Ondanks diverse oproepen heeft zich nooit een eigenaar voor hem gemeld. In het asiel was geen plek en daarom heeft een Belgische vrouw die in Griekenland woont aangeboden om Paco op te vangen. Bij haar is hij nu nog. Zij heeft zelf enkele kleine hondjes en ook leven er katten in en om haar woning. Zijn gastgezin verteld over Paco:
Paco is heel vriendelijk en kan heel uitbundig zijn. Hij is heel aanhankelijk en is niet graag alleen. Hij is gehoorzaam en ook gewillig. Paco heeft veel energie, deze moet hij dagelijks goed kwijt kunnen. We maken lange wandelingen met hem en dat is echt een plezier omdat hij inmiddels perfect aan een lijn kan lopen en ook kan hij goed naast de fiets rennen. Paco is zindelijk. Hier staat de deur altijd open en hij loopt dan de tuin in om daar zijn behoefte te
doen. Hij is speels, maar daarin is hij niet altijd voorzichtig, daarom is het beter om hem niet bij kleine kinderen te plaatsen. Voor katten is hij ook te ruw want ook met hen wil hij spelen en springt dan wild om hen heen. Maar bij een andere speelse hond zou leuk voor hem zijn. Paco is dol op zijn knuffel en speelt ook graag met een touw. We zijn bezig om hem aan een bench te laten wennen, daar was hij in het begin bang voor. Dit gaat al wat beter en inmiddels loopt hij nu en dan zelf de bench in. Paco heeft nog veel moeite met alleen zijn. Dat proberen we heel langzaam wat op te bouwen. Op rustige plekken laten we hem los lopen, hij komt netjes terug als we hem roepen. Bij zijn aankomst hier was Paco angstig en onzeker. We hebben hem alles met geduld aangeleerd en ik hoop van harte dat hij iemand vindt die ook geduldig is en zijn training verder op kan pakken want het is een geweldig lieve en vrolijke hond. Paco heeft een leverkleurige, kortharige vacht en een kortere staart. Zijn schouderhoogte is 53 cm. Voor Paco zoeken we energieke baasjes die een ruime tuin bezitten en graag met hun hond trainen. Een andere speelse hond zou super zijn maar hoeft niet perse. We plaatsen Paco niet bij kinderen jonger dan 10 jaar. Klik hier voor een filmpje.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.