Naam: Ophelia & Ornella (Nederland)
Geboren: 13-04-2023
Geslacht: poezen
Gesteriliseerd: ja
Locatie: Nederland (Molenaarsgraaf)

Ornella is een heel mooi rood poesje en haar zusje Orphelia is een lapjeskatje. Ze zijn door onze vrijwilligster Poly op Lesbos in huis genomen toen ze een week of vier oud waren en ze door een buurman erop geattendeerd werd dat de katjes ontstoken oogjes hadden. Poly heeft ze verpleegd en hun oogjes behandeld. Jammer genoeg hebben beide katjes het zicht in 1 oogje verloren en zien ze met het andere oogje ook slechter dan een normale kat. Maar ze zijn verder helemaal gezond en als je ze nu ziet merk je niet dat ze minder goed zien dan een gewone kat. De zusjes zijn nu bij een liefdevol gastgezin en hopen dat ze na hun slechte start in het leven een heel fijn huisje vinden. De zusjes zijn heel gek op elkaar en hebben ook veel steun aan elkaar. We willen ze daarom samen plaatsen. Voor een nieuw thuis is het belangrijk dat ze een afgesloten tuin of speelkooi hebben want een normaal buitenleven is echt te gevaarlijk voor ze. Appartement met afgesloten balkon is ook prima.
Het rode poesje ! U leest het goed, geen kater ! Ornella is heel erg sociaal naar iedereen. Klimt op schoot wordt graag geaaid en speelt er lustig op los. En ze kan heel lief spinnen. Orphelia is iets gereserveerder in het begin . Dit komt omdat ze net nog wat minder kan zien dan d’r zusje. Ze schrikt zich een hoedje van alles dat onverwacht langs komt. Als ze eenmaal gesetteld is komt haar ware aard meer naar boven en blijkt ze zelfverzekerder en verschrikkelijk lief. Echt een katje dat onder je huid gaat kruipen. Wij plaatsen de dames het liefst in een gezin waar het een beetje rustig is. De katjes zijn superlief voor kinderen maar wij vinden het belangrijk dat de kinderen niet te enthousiast en wild zijn dit in verband met de handicap van de poesjes. Bij het gastgezin zijn ze al gewend om langere tijd alleen te zijn en die beschrijft ze als superlieve aanhalige katjes. De familie die ze gaat adopteren haalt met deze twee lieverds veel gezelligheid in huis. Ze zijn vanuit Lesbos gered en hadden een leven op straat niet overleefd. Ze kijken uit naar een voor altijd thuis. Wie heeft er voor deze dametjes plek in zijn/haar huis en hart?

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.