Naam: Norma
Geboren: 10-08-2019
Geslacht: poes
Gesteriliseerd: ja
Locatie: Nederland (Wageningen)

Norma en haar broer werden achtergelaten door hun moeder toen ze ongeveer 3 weken oud waren. Ze huilden wanhopig. De vrouw op wiens erf de kat was bevallen, probeerde hen te voeden wat niet lukte. Ze bracht de kittens naar Poly, een privé opvang op Lesbos, die ze heeft gevoed en gesocialiseerd. Momenteel verblijft hij in Wageningen in een opvang omdat er in Griekenland geen dieren worden geadopteerd en de stress binnen het overvolle huis in Griekenland te veel werd. Norma is zeer aanhankelijk. De reis naar Nederland is haar zwaar gevallen maar gelukkig is ze er weer een beetje bovenop. Ze woont het liefst bij een vrouw en eventueel wat oudere rustige kinderen. Omdat ze geen mannen gewend is vond ze haar lieve opvang meneer erg eng maar dat gaat met de dag beter.
We zoeken een huis met een veilige tuin/afgezet balkon in een rustige/ veilige buurt. Als u veel thuis bent is het geen probleem als Norma enige kat in huis is. Ze zal blij zijn als er nog een poes in huis is, ouder of van vergelijkbare leeftijd, maar dan moet deze kat wel heel sociaal, vriendelijk en zeker niet jaloers zijn. Het liefst een ervaren kattengezin waar zij de enige kat is met niet te jonge kinderen met voldoende liefde en aandacht.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.