Naam: Nora
Geboren: 04-02-2022
Geslacht: teef
Gesteriliseerd: nee
Locatie: Lefkas

Nora is een echte schat en heeft een lief, rustig karakter. Ze knuffelt veel en speelt graag met haar zusjes en broertjes. Katten en kinderen zijn geen probleem voor Nora. Zij houdt van de wandelingen met de vrijwilligers en ze zou graag een tuin hebben om in te spelen. Nora is nu ongeveer 10 kilo en zal uiteraard nog verder groeien, de verwachting is naar ongeveer 25 kilo. Nora heeft een mooie, zachte kortharige zwarte vacht met mooie tekeningen in het zachtbruin, met name de schattige bruine vlekjes boven haar ogen vallen op. Simpelweg een vrolijke pup om helemaal verliefd op te worden. De moeder van Nora en haar broertjes Alpha, Stavros (reeds geadopteerd) en zusjes Clementine (reeds geadopteerd), Sophie en Alice is een zwerfhond van ongeveer 23 kilo. Ze is nu gesteriliseerd. Alle pups zijn erg sociaal, vrolijk, zoals pups horen te zijn. Omdat ze een hele mooie, zachte vacht hebben, worden ze The Silky Kids genoemd door het team dat dat op Lefkas werkt.
Nora is klaar om naar haar gouden mandje te reizen. Iedere Silky Kid heeft zijn/haar eigen karakter en uiterlijk en is klaar voor adoptie, dus mocht Nora niet het hondje voor u zijn, misschien is haar broertje Alpha (die ontzettend veel op haar lijkt, qua uiterlijk en karakter, maar waarschijnlijk wordt hij wat groter dan Nora) of een van haar zusjes dat wel. Het adoptiebedrag is inclusief een anti ontsnappingstuigje en 2 lijnen.
Klik hier voor een filmpje.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.