Naam: Nicky
Geboren: 15-05-2018
Geslacht: reu
Gecastreerd: ja
Locatie: Kos

Nicky is een klein energiek hondje, zijn moeder woont in huis bij een Grieks gezin. Zoals daar zo vaak gebeurd was zij niet gesteriliseerd en kreeg 2 puppy’s: Nicky en Kitty. Maar
3 hondjes in huis bleek toch teveel voor hen. Daarom werden Nicky en Kitty in het asiel opgevangen, hun moedertje is inmiddels gesteriliseerd en blijft bij het Griekse gezin. Nicky is een klein hondje maar denkt dat hij groot is; hij staat zijn mannetje en jaagt graag achter de katten aan. Het is een heerlijk hondje, lekker speels en energiek. Nicky is kleine kinderen gewend. Hij is heel vriendelijk en loopt al redelijk aan een lijn. Hij een langere, ruwe vacht, deze is bruin met wit aan zijn pootjes. Als zijn vacht regelmatig goede verzorging krijgt dan zal hij er prachtig uitzien. Maar in het asiel komen ze daar helaas niet aan toe door de dagelijkse verzorging van de vele honden die ze daar hebben. Nicky heeft een schouderhoogte van ca. 30 cm. en zal nog maar een heel klein beetje groeien gezien zijn leeftijd.

Klik hier voor een filmpje

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.