Naam: Nayla
Geboren: 01-05-2021
Geslacht: teef
Gesteriliseerd: nee
Locatie: Griekenland

Nayla is een kleine druktemaker. Ze leefde bij een Grieks gezin, ze zat daar hele dagen  vastgebonden in hun tuin. Een kennis heeft zich om de pup ontfermd en heeft hulp ingeschakeld.
De familie heeft Nayla gelukkig afgestaan. Vanaf dat moment wordt ze opgevangen door een Engelse mevrouw. Bij haar leeft Nayla in huis samen met enkele katten en nog 3 honden. En dat gaat prima. Nayla speelt met de honden en ook met speeltjes, maar haar favoriete speeltje is een van de katten. Zo leuk om te zien. Nayla is wel pittig, ook tijdens het spelen. Ze laat zich de kaas niet van de boterham halen… Ze is gewend aan visite en ook voor mannen is ze niet bang. ’s Nachts slaapt ze in een bench. Ze loopt redelijk aan een lijn en ze kan mee in de auto. Nayla is een heel vriendelijk en vrolijk klein hondje maar wel een met pit. Nayla heeft een schouderhoogte van ca 28 cm en weegt ongeveer 4 kg. (wegen en meten is moeilijk bij zo’n klein wervelwindje) Ze heeft een zwart met bruine vacht en een beetje wit op haar borst en achterpoten. We verwachten dat Nayla een schouderhoogte van ca. 40 cm zal hebben als ze eenmaal volwassen is. Nayla is ook geschikt voor een gezin met kinderen, maar niet te jonge kinderen. Voor Nayla zoeken we een thuis met tuin omdat ze een tuin inmiddels gewend is.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.