Naam: Milly
Geboren: 12-09-2019
Geslacht: poes
Gesteriliseerd: ja
Locatie: Nederland (Almere)

Milly is geboren toen ze haar moeder binnen brachten om gesteriliseerd te worden. In het gastgezin is samen met haar broertjes en bij haar moeder opgegroeid. Ze is geadopteerd maar ze kan helaas niet opschieten met de kater in huis. Dit is zowel voor Milly als de kater niet fijn. We zoeken voor Milly dan ook een huisje alleen waar ze gelukkig kan worden. Met een tuin om in te spelen. Het gezin waar ze nu zit schrijft over haar:
Milly kan heel lekker spelen en zichzelf vermaken. Ze houdt van knuffeltjes krijgen maar komt (nog) niet op schoot. Wanneer je met haar knuffelt gaat ze heel hard spinnen. Milly vindt het leuk om speelgoed door het huis mee te slepen en uiteindelijk te verstoppen in haar holletje. Milly is een mooi poesje om te zien. Ze kan met kinderen vanaf 10 jaar. Deze kat heeft alle benodigde entingen gehad (incl. rabies) en is ook gechipt. Uiteraard is de kat ook ontwormd en ontvlooid.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.