Naam: Milli
Geboren: 26-11-2020
Geslacht: teef
Gesteriliseerd: ja
Locatie: Nederland (Meyel)

Milli is een vrolijk en energiek hondje. Milli werd in Griekenland met een gebroken achterpoot gevonden, ze was toen ca. 6 weken oud. Er heeft zich nooit een eigenaar gemeld. Na de operatie aan haar achterpoot werd Milli opgevangen door een Engels echtpaar. Zij hebben zelf ook diverse honden. De periode van totale rust ivm de operatie was natuurlijk moeilijk voor haar, ze wilde zo graag contact met de andere honden… Milli genoot wel van de aandacht die ze van haar gastgezin in Griekenland kreeg. Gelukkig herstelde ze zo goed dat ze nu weer kan rennen en spelen; iets wat ze het allerliefste doet. Sinds 6 juli is Milli bij een gastgezin in Nederland. Haar gastgezin vertelt:
Met Milli gaat het erg goed. Ze is zindelijk, ze doet haat behoefte buiten naar soms ook in de tuin. Het lopen aan de lijn gaat boven verwachting goed. Milli is nog niet echt alleen geweest omdat Jill, onze eigen hond, er ook bij is. Milli zit dan wel in de bench omdat ze wat lomp is en onze hond omver loopt. ’s Nachts slaapt ze ook in de bench. Millie is energiek en heeft veel beweging nodig. Wandelen in het bos of rennen op een omheind terrein; beiden vindt ze geweldig. Haar meenemen in de auto is geen probleem, ze springt er zo in en is niet wagenziek. Met haar achterpoot trekt ze af en toe maar dit valt eigenlijk alleen op als je het weet. Ze doet verder alles: springt, rent en speelt. Milli heeft een goeie klik met mijn hond maar is ook heel aanhankelijk naar mij toe. Ze komt echt knuffels halen en vlijt zich lekker tegen mij aan op de bank. Milli zou een hondenmaatje leuk vinden maar als enige hond kan ze ook geplaatst worden. In dat geval moeten ze haar wel voldoende aandacht kunnen geven. Milli is ook graag bij mensen, ze vindt iedereen leuk. Ze vindt het heerlijk om met een bal of flostouw te spelen en ze kan een flink tijdje zoet zijn met een knaagstok. Milli is alert en ruikt alles. Of er echt een jachtinstinct in zit is nog niet duidelijk maar adoptanten dienen er wel rekening mee te houden. (los laten lopen) Ze laat het prima toe om de tanden te controleren en ze heeft geen voernijd. Milli is echt een schat van een hond en bij rust en regelmaat past ze zich snel aan. Milli is heel slank gebouwd, heeft een schouderhoogte van 50 cm en heeft een kortharige wit met zwarte vacht.Omdat Milli nogal lomp kan zijn plaatsen we haar niet bij kleine kinderen. Naast voldoende beweging heeft ze echt een ruime tuin nodig waar ze lekker in kan rennen. Een andere speelse hond zou helemaal geweldig voor Milli zijn. Klik hier voor een filmpje.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.