Naam: Maya
Geboren: 01-06-2021
Geslacht: teef
Gesteriliseerd: ja
Locatie: Griekenland

Maya is een vriendelijk jong hondje. Ze is duidelijk gewend aan mensen. Ze is vriendelijk, wel even afwachtend maar went snel. Ook is ze gewend om aan een lijn te lopen. Wij denken dat Maya in een huis gewoond heeft. En dan zo’n hondje ergens dumpen! Maya wordt opgevangen in een shelter, ze leeft daar in een kennel samen met andere honden. Dagelijks mogen ze op het speelveld rennen, snuffelen, spelen. En dat laatste doet Maya maar al te graag. Ze is gewend om in een auto mee te gaan. De katten die bij de shelter leven negeert ze nu nog maar we denken dat ze in een speelse bui er wel achteraan zal gaan als ze de kans krijgt. Haar vacht is duidelijk verwaarloosd. We gaan ervan uit dat Maya zal moeten wennen aan de regelmatige borstelbeurten die zeker nodig zijn met haar vacht. Dat is nu nog niet mogelijk door de vele klitten en ze zal dan ook een trimbeurt krijgen. Maya is nog jong, heeft hopelijk nog een lang leven te gaan en we willen niet dat zij haarleven in de shelter moet slijten.
We zoeken voor haar baasjes die graag wandelingen maken met hun hond en daar voldoende tijd voor nemen want Maya moet haar energie goed kwijt kunnen. Omdat ze ergens achtergelaten is zou ze verlatingsangst kunnen hebben. Daarom zou het fijn zijn als er al een andere hond in haar nieuwe thuis is. Dan heeft ze ook nog een vriendje om mee te spelen. Een tuin zou heel fijn voor haar zijn. Maya is tenger gebouwd en heeft een schouderhoogte van 36 cm. Eind januari is zij in Nederland.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.