Naam: Martie (in Nederland)
Geboren: 07-02-2021
Geslacht: reu
Gecastreerd: nee
Locatie: Steenwijkerwold

Martie is een slim hondje dat dol is op knuffelen.Hij komt uit Lefkas, daar werd hij samen met zijn broertje en zusje bij een van de vrijwilligers in een doos in hun tuin gedumpt. Sinds 1 juni is hij in Nederland en zijn gastgezin verteld over hem:
Martie doet alle dingen die een slimme en zelfverzekerde puppy doet: eten, slapen, poepen, spelen, knuffelen, kauwen en ontdekken. Hij kan gemakkelijk worden teruggeroepen omdat traktaties voor hem belangrijker zijn dan wat dan ook. De zindelijkheidstraining is bijna voltooid, om uitgelaten te worden zal hij aan de deur gaan staan of krabben. Soms is het echter vals alarm omdat hij het heerlijk vindt om buiten te zijn. Martie speelt goed met mensen, andere honden en zelfs alleen kan hij zich vermaken. Martie is waakzaam en waarschuwt je bij onverwachte dingen in de omgeving. Zijn enige angst is de grasmaaier. Hij begroet en ontmoet graag andere mensen en dieren. Momenteel is hij gewend om iets meer dan een uur per keer alleen te zijn. Als hij moe is, gaat hij zelf in de bench liggen. ’s Morgens en voor het slapen gaan zijn voor Martie dé momenten van de dag om lekker te knuffelen. De middag en avond brengt hij vooral door met veel spelen. Hij loopt al goed aan een lijn. Hij wil wel regelmatig snuffelen maar met een kleine beloning krijg je hem zo weer mee. Martie is een gemakkelijk hondje en heel fijn om bij je te hebben. Hij is ook gemakkelijk te trainen. Enkele commando’s worden hem nu geleerd. Hij speelt heel veel en graag met hun eigen hond. Het ideale thuis voor Martie: waar hij veel aandacht kan krijgen en buiten kan zijn. Waar een ruime tuin is en baasjes die hem regelmatig uitdagen. Bv. voor een spelletje touwtrekken of door met hem te spelen met een bal, omdat hij zowel fysiek als ook mentaal uitgedaagd moet worden. Martie heeft een fluffy witte vacht met zwarte vlekken en ook wat bruin in zijn snoetje. Hij heeft nu een schouderhoogte van 36 cm. We verwachten dat hij een medium maat ca. 50 cm. schouderhoogte zal hebben als hij volwassen is. Hij is ook heel geschikt voor een gezin met kinderen die veel met hem zullen spelen. Een ruime tuin is een must!

Klik hier voor een filmpje.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.