Naam: Mango
Geboren: 01-05-2019
Geslacht: teef
Gesteriliseerd: nee
Locatie: Kos

Mango is een parmantig klein hondje. Ze zwierf helemaal alleen bij de haven van Kos-stad waar iemand haar zag lopen en bracht haar naar de stand van Animal Rescue Kos. Zo kwam ze in het asiel waar ze nu met diverse andere honden samen leeft in een grote kennel. En dat gaat prima met haar. De vrijwilligers vertellen over haar:
Mango staat haar mannetje, want het is een pittig klein ding maar ze is ook ontzettend lief en aanhankelijk. Ze is nergens bang voor en dat zie je al aan haar snoetje, ze heeft een beetje een brutale uitstraling. Ze gaat ook graag op onderzoek uit. Het is een heel leuk en grappig hondje en ze is dol op de andere honden en vooral ook op de kittens die in het asiel rondlopen. We verwachten dat Mango een klein hondje zal blijven. Ze heeft een kortharige vacht. Deze is black en tan van kleur en ze heeft een bruin randje aan beide oren, schattig om te zien. Het is een aandoenlijk hondje. Wie smelt er voor dit kleine schatje?

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.