Naam: Luke
Geboren: 03-02-2015
Geslacht: reu
Gecastreerd: ja
Locatie: Nederland

Luke is een kleine hele lieve hond (kniehoog)die helaas terugkomt van adoptie vanwege het overlijden van zijn bazinnetje. Door deze omstandigheden heeft hij daarna helaas verscheidene baasjes gehad en niet altijd goede ervaringen opgedaan. Momenteel verblijft hij in een hondengedragscentrum waar is onderzocht wat dit hondje nodig heeft om gelukkig te worden in dit leven. Van hen kregen we de volgende rapportage:
Luke is echt een superleuk hondje. Hij wil graag zijn best doen voor zijn baas en is heel erg baasgericht. Hij wil graag leren. Onder zijn dappere en stoere houding zit onzekerheid. Ontmoeting met onbekende prikkels vindt hij spannend, hij verbergt dit door soms dominant uit de hoek te komen. Hij heeft de laatste drie maanden hier verbleven in een roedel stabiele honden. Hij heeft hier laten zien dat hij zich sociaal kan gedragen temidden van uiteenlopende honden. Bij onbekende prikkels heeft hij sturing nodig van een zelfverzekerde baas. Hij heeft echt een baasje nodig die met geduld en een duidelijke consequente aanpak een band met Luke gaat opbouwen en Luke de sturing geeft die hij nodig heeft. Luke geeft dan graag zijn onvoorwaardelijke liefde. Wij zoeken dus een zelfverzekerde baas met ervaring in hondenopvoeding. Het beste voor Luke is een mandje in een rustige omgeving met structuur en duidelijke regels. Een andere hond kan goed zijn voor Luke mits dit een stabiele volwassen hond is. Kleine kinderen zijn voor Luke waarschijnlijk te druk. En dan wordt hij wat onzeker, Luke houdt niet van katten. Hij houdt wel van autorijden. Hij kan zonder problemen alleen thuis blijven(overdag in de bench ’s avonds kan hij los) Hij heeft geen angst voor vuurwerk. Hij kan prima in een roedel leven. Wie geeft Luke een fijn huisje?

Klik hier voor een filmpje

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.