Naam: Lugo
Geboren: 11-11-2019
Geslacht: reu
Gecastreerd: ja
Locatie: Nederland (Vaassen)

Lugo is een klein, superleuk, hondje met een prachtige vacht. Hij is 39 cm groot en hij weegt bijna 12 kilo. Hij komt oorspronkelijk uit Kos en werd in Nederland geadopteerd. Helaas kwam aan deze adoptie plotseling een eind toen zijn bazinnetje overleed. Lugo verblijft nu in een gastgezin. Hij deelt zijn gezin met 2 hondjes en 6 katten en dat gaat prima. Zijn gastgezin beschrijft hem als een vriendelijke hond. Hij benadert zowel volwassenen als kinderen voorzichtig. Hij is gek op aandacht en vraagt daar ook om. Hij kruipt graag tegen je aan op de bank.
Hij heeft redelijk veel energie en wandelt graag. Hij is keurig zindelijk. Hij heeft een bench maar die staat altijd open, het is zijn “eigen”plekje. Hij speelt graag met zijn speelgoed maar werken met zijn neus vindt hij helemaal geweldig.
Hij beheerst ook de basiscommando’s. Een dingetje, dat geoefend moet worden,is wel dat hij soms uit onzekerheid gaat grommen of blaffen als hij andere honden tegenkomt.
In huis vertoont hij interesse in de aanwezige knaagdieren. Of hij buiten jachtinstinct heeft valt niet te zeggen omdat zijn gastgezin hem niet los laat lopen.
Lugo is verder een lieve en makkelijke hond die niets sloopt in huis. Het alleen moet nog verder worden opgebouwd. In het gastgezin lukt dit inmiddels voor een uurtje maar hij is dan wel samen met andere honden.
Lugo slaat aan als hij door het raam beweging ziet. Ook dit is een stukje onzekerheid wat begeleid moet worden.
Wij zijn voor hem op zoek naar een actieve familie die er graag op uittrekt met Lugo en waar ook tijd is om veel met hem te spelen en knuffelen.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.