Naam: Lucille & Lillith
Geboren: 01-04-2021
Geslacht: poezen
Gesteriliseerd: nee
Locatie: Lesbos

Lillith en Lucille werden op Lesbos gevonden. Het waren hulpeloze wanhopige kittens. Poly heeft ze grootgebracht. Beide katjes zijn heel gek op elkaar en we willen ze daarom graag samen plaatsen. Lucille is helaas doof en moet daarom geplaatst worden in een veilige omgeving. Ze heeft heel bijzondere oogjes, tweekleurig. Beide katjes zijn lief, aanhalig en ook prima geschikt voor een gezin. Poly heeft ze van een wisse dood gered en wat zou het fijn zijn als beide katjes in Nederland samen een goede toekomst tegemoet kunnen gaan. Aan de katjes zal het niet liggen ze hebben veel liefde te geven. Ze kunnen prima overweg met andere katten. Aan honden zijn ze niet gewend maar als de hond vriendelijk is komt dat ook wel goed.
Deze katjes hebben alle benodigde entingen gehad (incl. rabies) en zijn ook gechipt. Uiteraard zijn de katjes ook ontwormd en ontvlooid.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.