Naam: Joni (in Nederland vanaf 5-12)
Geboren: 15-01-2018
Geslacht: teef
Gesteriliseerd: ja
Locatie: Kos

Joni is een heel aanhankelijk hondje. Zij en haar zusje Jackie werden door een Grieks echtpaar gevonden. Zij namen hen in huis. De twee puppy’s werden (en worden) door hen met liefde verzorgd. Ze doen wat ze kunnen, maar ze werken beiden heel veel, de hondjes zijn daardoor teveel alleen. Ze zijn dol op beide hondjes maar zij kunnen hen niet geven wat de hondjes nodig hebben; tijd en ruimte. Daarom hebben ze uiteindelijk de hulp ingeroepen van het asiel op Kos. Jackie en Joni zijn nog steeds bij het Grieks echtpaar omdat in het asiel nog geen plek is. Ze schrijven over beide hondjes:
Het zijn hele vriendelijke en vrolijke hondjes en we zijn dol op ze. Ze zijn heel aanhankelijk en beiden hebben heel graag aandacht, dat hebben ze echt nodig. Ook spelen ze graag met ons en genieten ze als wij ze aaien. We wandelen met ze, maar het liefst lopen ze los. Ze vinden het geweldig als we met hen naar het strand gaan, daar kunnen ze heerlijk rennen en dat doen ze dan ook volop! Ze tonen geen enkele agressie naar andere honden of mensen. Het zijn geen keffertjes. Alleen als ze andere honden horen blaffen, dan blaffen ze ook, verder zijn ze rustig. Joni heeft een blonde, volle vacht. Joni heeft korte pootjes en zal een klein hondje blijven. Ze lijkt veel op een Kokoni. We verwachten dat zij uiteindelijk een schouderhoogte van ca. 35 cm zal hebben. Joni verblijft in een agstgezin in Den Bosch.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.