Naam: Henry
Geboren: 01-10-2017
Geslacht: reu
Gecastreerd: ja
Locatie: Kos

Henry is een heel rustig hondje. Hij werd gevonden toen hij door de straten van Kefalos zwierf. Hij zag er niet uit; zijn vacht was helemaal vervilt. De hulp van Animal Rescue Kos
werd ingeroepen en Henry werd in het asiel opgenomen. Als de andere honden in het asiel blaffen dan zie je Henry eens om zich heen kijken, maar hij blaft niet met hen mee. Hij ligt graag bovenop de kennel die in zijn ren staat. Als er iemand bij zijn kennel staat dan komt hij naar hen toe en wil graag een aai krijgen. We denken dat Henry in een huis gewoond heeft, waarom hij op straat beland is weten we niet. Maar een eigenaar heeft zich nooit gemeld voor hem, ook niet na diverse oproepen. We hebben Henry meegenomen naar een trimmer, want hij moest verlost worden van zijn vervilte vacht. Knippen was niet meer aan de orde, Henry moest helemaal kaal geschoren worden. Hij liet dit heel goed toe, alleen toen zijn pootjes aan de beurt waren vond hij dit wel eng. Na de scheerbeurt werd hij lekker gewassen en droog geföhnd. Hij kreeg een jasje aan ivm de kou en ook dit liet Henry heel gelaten toe. Henry is een hond die rustig afwacht wat er gaat gebeuren, het is echt een lieverd die ook graag aangehaald wordt. De katten in het asiel negeert hij. Hij kan goed met andere honden, momenteel leeft hij samen met een grotere reu in 1 kennel. In de auto gaat hij prima mee. Henry heeft een schouderhoogte van ca. 30 cm en hij heeft een witte vacht die regelmatig getrimd zal moeten worden.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.