Naam: Henna
Geboren: 10-06-2018
Geslacht: reu
Gecastreerd: nee
Locatie: Nederland (Blokker)

Henna is een heel aandoenlijke pup. Henna is op een boerderij geboren. Maar wat hadden hij en zijn broertjes en zusjes het zwaar… hun moeder vastgebonden in een schuur en toen de puppy’s enkele weken oud waren, werden ze buiten gezet en moesten ze zien te overleven door tomaten en pepers te eten… Enkele van deze puppy’s zijn ook overleden door botsingen met agrarische voertuigen! Na een melding over de puppy’s werden ze opgehaald door de vrijwilligers van Animal Rescue Kos. De hondjes waren toen 4 weken oud. Ze waren -uiteraard- in een slechte conditie, door het alleen maar eten van tomaten en pepers. Rita van ARK heeft zich over de hondjes ontfermd en ze hebben het alle 6 gered! We verwachten dat Henna, eenmaal volwassen, een schouderhoogte zal hebben van ca 50 cm (kniehoogte). Hij heeft een kortharige, wit met lichtbruine vacht. Inmiddels is Henna in Nederland bij een gastgezin in Blokker.
Update gastgezin:
Henna is nu 2 weken bij ons en het is een geweldig hondje! Hij leert snel. Gaat netjes zitten voor dat hij zijn eten krijgt en als zijn bakje staat wacht hij tot hij het sein krijgt dat hij mag gaan eten. Commando’s ZIT, PLAATS, TERUG gaat al redelijk goed. KOM reageert hij ook al goed op. Zindelijkheid gaat al goed, op een klein ongelukje na. Maar dat is dan eerder als wij net even te laat zijn.’s Nachts slaapt hij van 22.00-08.00 uur prima door. Buiten oefenen we met een hele lange lijn zodat hij niet weg kan lopen maar wel zelf kan rondsnuffelen en het komen kan oefenen. Henna heeft al snel geleerd dat hij afstand moet houden in de keuken (anders struikelde ik steeds over hem zo bleef hij om me heen kronkelen). Alleen zijn moet nog opgebouwd worden. maar ben ik mee bezig. Het goede is dat hij de bench goed accepteert. Hij krijgt daar ook zijn lekkers, en zijn eten. En na het eten ’s avonds slaapt hij eigenlijk gelijk al. Even wakker maken voor laatste rondje buiten om  en dan door naar bed. Ook in de bench slaapt hij ’s nachts. Hij loopt netjes naast je aan de lijn, is sociaal naar andere honden. Met de uitlaatservice gaat hij nu mee en ook daar is hij vrolijk en speelt heerlijk met de andere honden. Gek op rennen, spelen met andere honden, maar vermaakt zich ook prima alleen met een speeltje. Kinderen: prima. Katten: tot zover schenkt hij er geen aandacht aan. Alleen zijn: moet opgebouwd worden (zijn we mee bezig, nu eerst benchtraining dat ik even uit zicht ben, of als ik weg ben dat er wel anderen zijn, ook om hem iets los te weken van mij). Auto: gaat prima. Gaat rustig slapen in de bench. Verder is hij heel relaxed. Geen hyperactieve hond. Afwachtend, rustig. Heel vrolijk. Gek op knuffelen. We laten hem niet teveel op de bank bij ons, gezien het feit dat hij dat straks elders misschien niet mag. Maar komt heerlijk bij je hangen voor een knuffel.
Klik hier voor een filmpje

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.