Naam: Gunner (in Nederland)
Geboren: 15-01-2019
Geslacht: reu
Gecastreerd: ja
Locatie: Den Bosch

Gunner is een lieverd met een schattig “centenbakje. Gunner komt oorspronkelijk uit Kos. Daar werd hij door een Engelse vrouw opgevangen. Gunner kwam in september naar Nederland en
zijn gastgezin schrijft over Gunner:
Gunner is heel sociaal en een schat van een hond, die het liefst los loopt. Als hij lekker kan snuffelen, rennen en spelen met andere honden is hij helemaal in zijn element. Aan de lijn lopen vindt hij niet zo leuk. Als hij andere honden ziet wil hij er het liefst naartoe en gaat blaffen omdat hij met hen wil spelen. Dan is het nodig dat je consequent bent en hem kort houdt. In huis is Gunner lekker rustig en geniet hij ervan als hij aandacht krijgt en geknuffeld wordt. Met onze hond gaat het prima samen, hij daagt haar graag uit om te spelen. Ook is hij heel erg lief voor onze kleinzoon van bijna 1 jaar oud. Als er niemand thuis is ligt Gunner in de bench en dat gaat prima. Gunner heeft een mooie zwart met blonde vacht en we verwachten dat hij eenmaal volwassen een schouderhoogte van ca 50 cm zal hebben. Een gezin met kinderen zou geweldig zijn voor Gunner, want dan kan hij lekker met hen spelen.

Klik hier voor een filmpje

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.