Naam: Gilly
Geboren: 14-12-2017
Geslacht: teef
Gesteriliseerd: ja
Locatie: Nederland

Gilly is een vriendelijk en speels hondje. Gilly werd samen met haar moedertje Meggie, gevonden op een kerkhof in Kardemena. Ze waren beiden heel erg bang. Een Engelse vrouw die in Kardemena woont heeft beide hondjes een tijdje opgevangen. Zo zijn deze hondjes weer aan mensen gewend geraakt. Toen Meggie en Gilly zover waren dat ze gesteriliseerd konden worden zijn beide hondjes na hun sterilisatie in het asiel op Kos opgevangen. Natuurlijk moesten ze aan deze situatie wennen. Gilly ging dit wat gemakkelijker af dan haar moeder. Ze is minder verlegen, wel even afwachtend. Nu ze gewend is, is Gilly een heel vriendelijk en speels hondje. Ze kan goed met de andere honden in haar kennel overweg en met katten gaat ook goed. Dit hondje heeft een witte vacht met zwart op haar koppie. Ze weegt nu 5,5 kilo en heeft een schouderhoogte van 30 cm. Ze zal nog een beetje groeien. Gilly is in Nederland en wordt opgevangen door een gastgezin in Eindhoven.
Haar gastgezin schrijft over Gilli: omdat Gilli al haar hele leventje bij haar moeder is, heeft ze niet geleerd voor zichzelf op te komen, haar moedertje beschermde haar. De steun van een andere hond zou voor haar heel fijn zijn. Daarom zoeken we voor Gilli een fijn thuis met baasjes die dit begrijpen en waar al een andere, stabiele hond is.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.