Naam: Fudge
Geboren: 07-02-2019
Geslacht: teef
Gesteriliseerd: ja
Locatie: Nederland (Amersfoort)

Fudge is een heel vrolijk hondje en zoekt een actieve baas of dito gezin die haar veel aandacht geven. Fudge werd in Mastichari op Kos gevonden toen ze daar over straat zwierf. Natuurlijk heeft zich nooit een eigenaar gemeld! Wij denken dat ze het grootste gedeelte van haar leven aan een ketting heeft geleefd. Dit ras wordt op Kos voor de jacht gebruikt en als er niet gejaagd wordt liggen ze aan een ketting of leven in een kleine ren. Maar als ze niet meer voldoen worden ze gedumpt. Fudge werd op Kos opgevangen door een Engelse vrouw. Zelf heeft ze een oude Herdershond en ook werd Sparky, een grote jonge reu, daar opgevangen en dat ging heel goed samen met Fudge. Zij is dol op aandacht en is onderdanig naar andere honden toe. Fudge is een Epagneul Breton. Dit ras staat bekend om hun trouw en levenslust. Fudge heeft een prachtige langere wit met kastanjebruine vacht en ze heeft een kort staartje. Ze heeft een schouderhoogte van 35 cm. Inmiddels is Fudge bijna 2 weken bij haar gastgezin in Nederland en zij vertelt over Fudge:
Fudge is een ontzettend lieve hond die prima in een gezin zou passen. Fudge is voor iedereen lief, soms bij onbekende wat schuchter. Aanrakingen en knuffelen vindt ze fijn. Ze is zindelijk maar er gebeuren nog wel eens ongelukjes. Verder is een thuis met katten niet wenselijk. Ze is bijna geobsedeerd door katten en wil er achteraan. Fudge heeft echt een baas nodig die tijd wil stoppen in het trainen i.v.m. haar jachtinstinct. Verder moet haar toekomstige baas van lange wandelingen houden i.v.m. de energie van Fudge. Speurspelletjes zijn ook leuk voor haar.
Voor Fudge zoeken wij: actiev(e) baas(jes) met tuin. Een hondenvriend of -vriendin is leuk maar hoeft niet persé. Aandacht van, en training met haar baas(jes) is wat zij nodig heeft.

Klik hier voor een filmpje

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.