Naam: Esme
Geboren: 15-01-2022
Geslacht: teef
Gesteriliseerd: nee
Locatie: Lefkas

Voor de oh zo mooie Esme zoeken wij een ervaren familie die de tijd neemt en heeft om haar in alle rust te laten wennen en haar helpt haar zelfvertrouwen te vergroten. Die haar overstelpt met liefde. Ze is nu nog erg schuchter, wat niet vreemd is als je weet wat ze heeft meegemaakt. Sinds ze bij de opvang van Little Friends Lefkas is, wordt er met haar gewerkt aan het weer krijgen van vertrouwen in de mens. En het gaat al veel beter, ze komt naar je toe en ruikt aan je, maar wil nog niet echt aangeraakt worden. De stukjes gekookte kip vindt ze zeker lekker genoeg om dichterbij te komen en het uit je hand te eten. Little Friends Lefkas heeft er dan ook het volste voltrouwen in dat met tijd, geduld en liefde Esme helemaal zal opbloeien. Esme is niet bang van kinderen in het bijzonder, maar blijft, op een veilige afstand, toekijken als haar broertje Spud met hen speelt. Voor Esme is een tuin heerlijk. Esme is nu ongeveer 12 kilo en 32 cm (schouderhoogte). De verwachting is dat zij een grote hond zal worden. Wie wil Esme alle liefde, tijd en ruimte geven die zij verdient om op te bloeien tot een geweldig maatje?
Esme is samen met haar broertje Spud (nog ter adoptie) en Bonny (reeds geadopteerd) meegenomen door een rescuer van Little Friends Lefkas. De bewoners van het dorp waar ze zijn geboren, wilden hen ombrengen. Gelukkig was Little Friends Lefkas op tijd om dit te voorkomen en konden ze veilig worden  ondergebracht bij de opvang van Little Friends Lefkas, waar ze tot rust konden komen en hun vertrouwen in mensen (hebben) kunnen herwinnen.  Esme is begin juni klaar om naar zijn gouden mandje te reizen. Mocht Esme niet de hond voor u zijn, misschien is haar broertje Spud dat wel of een van de andere hondjes van Little Friends Lefkas. Dus informeert u gerust of kijk op onze website.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.