Naam: Eric
Geboren: 01-02-2018
Geslacht: reu
Locatie: Nederland (Almere)

Eric is een mooie zwart/bruine jongen. Hij is op de vuilnisdump geboren. Samen met nog andere zusjes, echter waren die op een dag weg. Niemand weet wat daarmee gebeurd is. Marta heeft heel veel moeite gedaan om het vertrouwen van deze mooie jongen te winnen zodat ze hem een beter leven kon gaan geven dan zijn leven lang slijten op de dump. En alle moeite werpt nu zijn vruchten af. Eric zit in een gastgezin en daar doet hij het heel erg goed. Hij slaapt de hele nacht lekker door en is zindelijk. Hij is heel erg relaxed en speelt goed met de andere honden daar. Hij is mooi zwart/bruin gekleurd . Zijn ranke slanke lijf is mooi gespierd. Hij is wel een grote jongen, hij zal uiteindelijk 30 kilo of meer gaan wegen. Wie kan deze prachtige hond zijn gouden mand geven hier in Nederland. Bericht van gastgezin:  Het gaat super Hij gaat netjes zitten voor een snoepje/snack, is super gentle ( ook met
hele kleine kinderen is ie te gek, zo lief  Hij luistert goed.  We kunnen zelfs achter hem om lopen als ie eet. Hij gaat elke dag spelen met andere honden in de hondenweide en mag dan los rennen.
Hij wandelt netjes naast met staart in de lucht.  Het is echt een tophond die dolgraag wandelt. Als u deze hond adopteert, levert Atlas daar gratis een anti-ontsnappingstuigje met twee lijnen bij. (excl. eventuele verzendkosten).

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.