Naam: Dolly
Geboren: 01-05-2021
Geslacht: poes
Gesteriliseerd: ja
Locatie: Kreta

Dolly is een poesje die het heerlijk vindt om kroeltjes te krijgen. Wel moet ze je even leren kennen. Maar wanneer dat zover is gaat ze zelfs op haar ruggetje liggen om aaitjes te krijgen.Ze is een vriendelijk poesje. Ze is gevonden bij het ziekenhuis om gesteriliseerd te worden. Ze is opgenomen omdat ze lichamelijk in zeer slechte conditie was. Nu is ze helemaal herstelt en zoeken wij een thuis voor haar. In het begin zal ze moeten wennen maar dat is logisch als je al zoveel hebt meegemaakt. Ze kan bij andere katten maar dat hoeft niet. Alleen kan ze dus ook geplaatst worden mits je veel thuis bent. Bij rustige kinderen vanaf de leeftijd van 12 jaar. En een tuin om lekker naar buiten te kunnen gaan. Honden kent ze niet.
Deze kat heeft alle benodigde entingen gehad (incl. rabies) en is ook gechipt. Uiteraard is de kat ook ontwormd en ontvlooid.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.