Naam: Dinky
Geboren: 02-10-2013
Geslacht: reu
Gecastreerd: ja
Locatie: Lefkas

Dinky is een lief en aanhankelijk hondje. Helaas is zijn baasje. Deze meneer had hem bij een gezin weggehaald die niet naar Dinky omkeken. En hij is zó graag bij mensen. Dinky en zijn baasje waren veel samen. Wanneer de kleinkinderen op bezoek kwamen was dit geen enkel probleem met Dinky, hij speelde graag met ze. Nu wordt Dinky opgevangen door een gastgezin op Lefkas. Hij is gewend aan andere honden en ook aan een kat in huis. Hij speelt ook heel leuk met de kat en wandelt netjes aan een lijn, hij luistert ook goed. Hij is nog lekker speels. Verder is Dinky een nieuwsgierig hondje. Hij lijkt op een Boomer maar met een aandoenlijk onderbeetje. Zijn beide voorpootjes staan in x-stand, dit zie je vaker bij kleine hondjes. Hij heeft er geen last van. Maar je ziet het vooral als hij zit of stil staat. Zijn toekomstige baasje moet er rekening mee houden dat zijn blond-witte vacht regelmatig een trimbeurt nodig heeft. Dinky is een tuin gewend en we zoeken dan ook een thuis voor hem waar hij weer de beschikking over een tuin zal hebben. Dinky is een klein hondje met ca. 25 cm schouderhoogte. Vanwege het feit dat hij al wat ouder is, kost hij 250 euro inclusief een anti-ontsnappingstuigje.

Deze hond kan pas naar Nederland komen als er weer vluchten zijn vanuit Kos. Deze gaan nu nog niet i.v.m. de coronacrisis.

Klik hier voor een filmpje

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.