Naam: Fibie, Finca & Filou
Geboren: 01-05-2020
Geslacht: 2 poezen, 1 kater
Gesteriliseerd: nee
Locatie: Lesbos

Deze drie prachtige kittens werden gedumpt in de tuin van Wanda, een vrouw in Petra die zich inzet voor dieren. Zij ontfermde zich natuurlijk over de drie kleine kittens. Deze zijn nu op een leeftijd dat ze op zoek kunnen naar een eigen familie.
Op de eerste twee foto’s zie je Fibie, een driekleurige langharige schoonheid.
Ze kan prima overweg met andere katten en is gewend aan honden. Ze is nog wel wat verlegen en heeft een gezin nodig waar ze de tijd krijgt om uit haar schulp te kruipen.
Op de derde en verde foto zie je Filou. Filou is een heel makkelijk en vrolijk kitten. Hij speelt graag met de andere katjes en ook hij is gewend aan honden. Hij heeft een prachtige kleur.
En dan is er nog Finca. Zij is een heel relaxed katje zoals je kunt zien. Ze houdt ervan om lekker rustig op haar vaste plekje onder een palmboom te liggen. Zij zal een heel fijn huisgenootje worden.. Ze heeft een heel grappig gekleurd snoetje.
Wie of wie in Nederland biedt (een van) deze katjes een fijn thuis na hun slechte start in het leven.
Ze mogen eind september naar Nederland komen

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.