Naam: Dane
Geboren: 01-11-2020
Geslacht: reu
Gecastreerd: nee
Locatie: Nederland ( Lopik )

Met spoed adoptiegezin gezocht voor Dane wegens gezondheidsproblemen van het baasje.
Zijn baasje schrijft het volgende:
Hij is helemaal gezond volgens de dierenarts en het  paspoort is bijgewerkt. In verband met hartklachten moet ik helaas een ander huis voor hem zoeken. Ik hem niet meer de zorg en beweging geven die hij nodig heeft.
Dané is van nature een verlegen hond, duikt weg achter mijn benen als we mensen of andere honden tegenkomen, hij is wel speels en nieuwsgierig .Vooral grotere rassen zijn voor hem interessant, kleinere hondjes vindt hij te druk/kefferig. In huis/tuin voelt hij zich heel zeker en speelt hij graag in de tuin met z’n bal, in huis is hij gek met een knuffel (die het niet lang overleeft) Hij heeft hier nog nooit iets gesloopt in huis, tegen niemand lelijk gedaan, en als je hem eerst even negeert als je op bezoek komt, dan komt hij vanzelf snuffelen. Kleine kinderen vindt hij te druk, vanwege het schreeuwen of lawaaiige speelgoedjes. Hij toont nooit agressie maar trekt zich terug. Aan het water speelt hijj heel leuk. Ik heb hem dan aan een lange lijn. Dane kan niet goed bij kinderen. Het liefst bij een gezin met 1 of 2 volwassenen. Bij het uitlaten loopt hij goed mee, trekt bijna niet.
Dane kan goed alleen zijn, dan is hij rustig naar buiten aan het kijken of slaapt hij. In huis is Dane heel graag bij me en houdt ook van knuffelen of lekker bij me te liggen.
Dane is +/- 70 cm hoog en weegt rond de 32-33 kg. Hij is volledig ingeënt op 22 maart j.l. Voor Dane wordt een vergoeding van 250 euro gevraagd.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.