Naam: Cory
Geboren: 14-10-2016
Geslacht: reu
Gecastreerd: ja
Locatie: Nederland (Bergen op Zoom)

Cory is een vrolijk klein hondje. Hij zwierf ’s nachts op de hoofdweg op Kos en heeft heel veel geluk gehad dat hij niet onder een auto is gekomen! De mevrouw die hem zag lopen heeft haar auto aan de kant gezet en Cory zoals hij later genoemd werd, liet zich heel gemakkelijk meenemen. Na diverse oproepen via social media is er geen eigenaar op komen dagen en daarom is Cory nu in het asiel. We denken dat Cory in een huis gewoond heeft want zijn kennel houdt hij schoon en doet zijn behoefte pas als hij uit de kennel mag. Het is een heel vriendelijk hondje, hij kan goed met andere honden overweg en de katten in het asiel negeert hij. Cory is duidelijk gewend om aan een lijn te lopen want dit doet hij al goed. Cory heeft een langharige vacht, deze heeft regelmatig een trimbeurt nodig. Op zijn wit-blonde iets krullende vacht heeft hij enkele bruine vlekken en hij heeft bruine oren. Cory is een kleine hond, hij heeft een schouderhoogte van 32 cm. Update gastgezin:
Cory is sinds enkele dagen bij ons en hij doet het prima. Spelen met onze andere honden gaat ook steeds beter want hij durft steeds meer. Hij is heel aanhankelijk en houdt ons goed in de gaten. Hij geniet erg van buiten zijn. Inmiddels loopt hij ook alleen de tuin in. Ook op straat komt ie zelfverzekerd over. En van gewassen worden in de douche heeft ie ook erg genoten. Ik heb hem ook even netjes geknipt. In huis is Cory rustig, hij vindt het fijn om gewoon bij je voeten te liggen en bij je te zijn. Het is absoluut geen drukke hond.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.