Naam: Clementine
Geboren: 04-02-2022
Geslacht: Teef
Gesterilisteerd: ja
Locatie: Lefkas

Clemmy is een sociale, prachtige pup met een superzacht karakter!

Ze vindt het heerlijk om bij je te zitten en speelt graag met de andere honden op de opvang. Ook katten zijn geen probleem voor Clemmy. Ze woont nu bij iemand in huis, is zindelijk en gewend om in een bench te slapen. Ze wandelt graag en is dan gewend om met een tuigje aan de lijn te lopen. Clemmy is een sociaal hondje en wil graag een tuin om in te spelen. Ze kan soms echt nog ondeugend zijn en ‘steelt’ dan graag sokken, kleren etc. Wij denken dat ze het heerlijk zou vinden om ‘enig kind’ te zijn van een familie die al ervaring heeft met honden. Clemmy is nu 58 cm (schouderhoogte) en weegt 18 kilo en zal uiteraard nog wat verder groeien, altijd moeilijk in te schatten hoe groot een hond uiteindelijk wordt, maar schatting is circa 60 cm schouderhoogte.

Achtergrond van Clemmy

De moeder van Clemmy is een zwerfhond van ongeveer 23 kilo. Ze is nu gesteriliseerd. Alle pups zijn erg sociaal, vrolijk, zoals pups horen te zijn. Omdat ze een hele mooie, zachte vacht hebben, worden ze The Silky Kids genoemd door het team van vrijwilligers.  Haar broertjes en zusjes hebben al hun gouden mandjes gevonden. Deze mooie dame wil dolgraag naar haar gouden mandje te reizen.

Klik hier voor een filmpje.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.