Naam: Charlie
Geboren: 01-12-2019
Geslacht: reu
Gecastreerd: ja
Locatie: Lefkas

Charlie werd geboren in december 2019. Zijn leven begon traumatisch. Hij werd verstrikt in een voetbalnet gevonden, samen met zijn dode broertje. Beiden waren ze zwaar mishandeld. Charlie had een gebroken schedel en kaak, maar overleefde wonderwel. Zijn verwondingen genazen, maar hij hield er problemen met zijn zicht aan over. Plus een ingewortelde angst, niet alleen vanwege zijn verminderde zicht, maar ongetwijfeld ook door de verschrikkelijke gebeurtenis in zijn eerste maanden.
Ondanks dat en dankzij de liefdevolle zorg in de shelter op Lefkas, heeft Charlie zich ontwikkeld tot een hele vriendelijke hond voor de andere honden en voor de mensen die hij kent. En hij gedraagt zich als een vader voor de puppy’s, die allemaal dol op hem zijn. Maar alles wat afwijkt van de dagelijkse routine in zijn omgeving geeft hem erg veel stress. Daarom komt Charlie niet in aanmerking voor reguliere adoptie en zal hij, tot er een oplossing voor hem wordt gevonden, in de shelter moeten blijven.
Dat kost echter geld; voor onderdak, voer en kosten van de dierenarts. Om Charlie de zorg te kunnen blijven geven die ook hij verdient, kunt u Charlie op afstand adopteren. Voor een door u zelf te bepalen bedrag per maand vanaf €5 steunt u hem. In ruil hiervoor krijgt u regelmatig een update in de vorm van foto’s, filmpjes, misschien een leuk verhaal én een certificaat. –Klik hier voor een filmpje.

Draagt u Charlie een warm hart toe en wilt u hem adopteren op afstand, dan kunt u dat aangeven door het invullen van het contactformulier, zie onderstaande link of door een PB – Klik hier voor het contact formulier. – te sturen of via Facebook – Klik hier voor contact via Facebook

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.