Naam: Blue
Geboren: 25-12-2019
Geslacht: reu
Gecastreerd: ja
Locatie: Nederland (Dordrecht)

Blue is een lieverd en heel aanhankelijk. Blue en zijn broertje en zusjes werden op het strand van Tigaki op Kos gevonden. Ze waren toen zo’n 6 weken oud. Vermoed wordt dat ze achtergelaten zijn door een groep zigeuners die daar eerder gekampeerd hadden. Ze werden samen opgevangen in het asiel. Sinds 11 juli is Blue in Nederland en zijn gastgezin vertelt over hem:
Vanaf dag 1 gaat het heel erg goed met Blue; hij lag meteen bij mijn man op de bank (dat mag), hij laat de katten en kittens met rust. Blue is ontzettend lief, onze kleindochter van 12 jaar kan lezen en schrijven met hem. Jongere kinderen gaat hij tegen blaffen. We hebben vaker honden opgevangen maar nog nooit zo’n gemakkelijke en lieve hond gehad. Hij is heel aanhankelijk. Blue slaapt bij ons naast het bed. Hij wil graag ergens aan knagen en bijten maar dat is normaal  gezien zijn leeftijd. Daarom krijgt hij kauwbotjes en kluifjes, die gebruikt hij graag. Blue heeft 1 Keer in huis geplast, de rest buiten. Hij staat als eerste klaar om te gaan wandelen als hij ziet dat we de lijnen pakken. Maar hij is tijdens de wandelingen nog niet voldoende ontspannen en poept dan (nog) niet, dat doet hij bij thuiskomst in de tuin. We gaan regelmatig naar een strandje en dat vindt Blue geweldig. Daar snuffelt en speelt hij volop met andere honden. Hij is dol op water, je lacht je rot zoals hij daarin springt. Hij rent daar ook aan een lange lijn en we oefenen met de recall. Blue luistert nu ook naar zijn naam. Bij thuiskomst gaat hij netjes zitten wachten bij de voordeur. Blue kan nog schrikken van harde onbekende geluiden zoals van een motorfiets, sirene e.d. Maar het is zo over als je zijn aandacht vraagt. Vreemden bekijkt hij eerst op afstand maar als ze rustig blijven dan duurt het niet lang of hij wil al aangehaald worden door hen. Blue is een mooie hond om te zien met zijn glanzende zwarte vacht. Hij is slank gebouwd en heeft een beetje wit op zijn borst en poten. Blue heeft nu een schouderhoogte van 55 cm en natuurlijk groeit hij nog iets. Voor Blue zoeken we een actieve baas die er veel met hem op uittrekt en een tuin heeft. Als er nog een speelse hond is zou helemaal geweldig zijn voor Blue.

Klik hier voor een filmpje

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.