Naam: Apollo
Geboren: 15-04-2019
Geslacht: kater
Gecastreerd: nee
Locatie: Lesbos

Apollo was moederziel alleen en zwierf door het dorpje Petra op Lesbos. Ze vonden hem daar toen hij ongeveer 8 weken oud was en hij was te jong om te overleven. Bovendien is er in Petra veel verkeer dus super gevaarlijk voor een kitten.
Des te meer omdat Apollo doof is. Hij valt op door zijn prachtige ogen. Een geel oog en het andere is blauw met grijs. Hij speelt volop en vindt het heerlijk om in je armen te liggen en te knuffelen. Voor Apollo zoeken wij een huisje met een afgesloten tuin of appartement met afgezet balkon. Het is ook belangrijk dat daar een ander kitten is om mee te spelen of een oudere sociale kat. Het zou zo fijn zijn als dit speciale kitten na zijn slechte start in het keven in Nederland een fijn huisje vindt. U krijgt niet alleen een hele lieve maar ook hele mooie huisgenoot! Deze kat heeft alle benodigde entingen gehad (incl. rabies) en is ook gechipt. Uiteraard is de kat ook ontwormd en ontvlooid.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.